Omfavn din sårbarhed og ægthed som leder

Kommer du nogle gange ud af din integritet som leder? Hvor ofte tager du reelt beslutninger med dit hjerte?

Med udgangspunkt i den islandske legende om Sælkvinden, som fik sit sælskind stjollet og genfundet, arbejder vi med de gange hvor vi fik vores eget ‘sælskind stjollet’ og mistede vores integritet som ledere. Legenderne er symboler for vigtige ting I livet – også på arbejdspladsen.

Ved at arbejde med disse symboler på konkrete problemstillinger i dit lederskab kan du forbinde din hjerne og hjerte. Igennem historiefortælling, visualiseringer og for de virkelig modige – igennem dans – inspirere vi hinanden til at afdække den autentiske leder indeni. Lad mig guide jer igennem en proces, hvor du står stærkere som leder. For ledernetværk og ledergrupper.

 

”I VL36 gruppen fik vi Hanna Snorradóttir til at holde en storytellingsceanse om sårbarhed og autencitet i ledelse, idet vi ønskede at åbne op for at skabe større fortrolighed i gruppen. Vi har haft en helt anderledes dialog umiddelbart efter sceansen med meget større grad af refleksion, hvor vi har refereret tilbage til processen. Den har skabt større fortrolighed og en meget mere åben dialog imellem os, hvor vi har tilladt hinanden at vise mere de sårbare sider af lederskabet. Det er rart at se bag skjoldet og facaden og der er udsprunget mere interessante dialoger om løsninger af konflikter. Hanna er en utrolig passioneret og oprigtig fortæller og facilitator og den passion smitter af. Hendes evne til at åbne folk op er uovertruffen.” Jakob Skov, VP i Force