Forstå din kollega bedre igennem ’Dans din personlighedstype’

Nogle gange skal vi udenfor de vante og trygge rammer for at forstå hinanden bedre som kolleger.

I Dans din personlighedstype kommer du på en god og humoristisk måde uden for komfortzonen og får din egen og dine kollegers personlighedstyper ind under huden igennem undervisning i profilerne og dans.

Vi danser de forskellige personlighedstyper, som vi ser og oplever dem hver dag på vores arbejde. Der er de introverte og de ekstroverte, der er nerderne, der er de flyvske, der er dramaqueens og alt derimellem. Igennem sjov musik og dans, laver vi en ‘farvesymfoni’ igennem alle personlighedsprofilerne.

Jeg arbejder både med Insights, DISC og Enneagrammet. Vi danser både hvordan de forskellige personlighedsprofiler er når de er arbejdsglade eller ‘arbejds-sure’. Vi kommer alle sammen til at opleve og for en kort stund få fornemmelsen det er at være ekstrovert hvis man er introvert og hvordan det er at være dramaqueen hvis man er stille og rolig… kort sagt vi prøver at leve os ind i hinandens personligheder.

Jeg håndplukker musikken til de forskellige profiler og guider jer igennem fri dans, partnerøvelser mv. hvor jeg føler at det hører hjemme.

Sceansen kan afsluttes med ‘afdelingens sang’ (hvis I har sådan en) i en dansecirkel, hvor I tuner ind på hinanden og i fællesskab udvikler afdelingens ‘stammedans’. Når I har været denne øvelse igennem vil I helt automatisk føle en større forbundethed.

Udbytte

I kan bedre forholde jer mere positivt til hinanden, fordi I fået en fornemmelse af hvordan det kan føles at være en anden personlighedstype
At få personlighedsprofilerne ’ind under huden’ i stedet for kun at tale ’teoretisk’ om dem
I oplever at få en større empati med de profiler, som I har mindre til fælles med i jeres kollegiale fællesskab i dagligdagen

Varighed: Ca. 1 time

Astrid Kjeldal Mohr, Kuben Management

“Hanna var ude hos os og lave en workshop med temaet: ”Dans din personlighedsprofil”.
Vi brugte dansen og det kropslige udtryk til at få en større forståelse for vores egne og andres præferencer og vores måder at kommunikere med hinanden. Workshoppen gav både masser af selvindsigt samtidigt med at vi kom tættere på hinanden som kollegaer – og selvfølgelig havde det rigtigt sjovt sammen.
Vi er overbeviste om at vi efter workshoppen kender hinanden lidt bedre, og at vi til mange firmafester fremover vil danse både dominerende, inspirerende og harmonisk med hinanden”.