Tryllebind dit publikum med fortællingens kraft
– online forløb –

  • Længes du efter at finde din autentiske stemme?
  • Drømmer du om at blive dygtig til at formidle personlige fortællinger til dine spirituelle foredrag/workshops, så din formidling bliver relaterbar og transformerer og healer dit publikum?
  • Ønsker du at få modet til at komme ud over stepperne med at højne den kollektive bevidsthed igennem dine fortællinger?
  • Vil du elske at blive visere på fortællingens kraft, som er den ældste form for selvudvikling, hvor du lærer at forholde dig skabende til dit liv?
    Eller med andre ord “at skabe lykkelige slutninger på alt den læring du har fået af livet” – også det i en grim indpakning?

Så er mit online forløb “Tryllebind dit publikum med fortællingens kraft” helt sikkert noget for dig.

Jeg har hjulpet hundredevis af kvinder med at komme i kontakt med den kilde til kraft og transformation, som storytelling er. Jeg har set gang på gang hvordan eventyr, myter og transformerende personlige beretninger har fået kvinder, som var ved at visne, til at blive omplantet i næringsrig jord, hvor de kunne gro.

Vil du være en del af min voksende tribe og dele healende fortællinger fra hjerte til hjerte?

Så kom med på online kurset “Tryllebind dit publikum”.

Ja, tak! Jeg vil med!

Hanna skaber et tillidsfuldt rum og en nærende grobund for menneskelig vækst. En anbefaling fra hjertet!”

Ellen Elsnab, regenerativ leder og stifter af BrandNewDay

“Hanna skaber en magisk nærende jord, hvoraf nye fortællinger på så mange måder kan vokse. Min egen kreativitet, som ofte drukner i en travl hverdag, er  vågnet af sine lange slummer.”

Marianne Køhler Skov, psykolog